OM G&O

Vi er drevet af passionen for den værdi der ligger
i vores eksisterende bygninger

GRUMMESGAARD&OHRT

GRUMMESGAARD&OHRT leverer bygherrerådgivning og totalrådgivning til den offentlige-, almene- og større private sektor der efterspørger styring af byggeprojekter, projektering samt udbud indenfor bygningsvedligehold og renovering.

Vi er drevet af passionen for den værdi der ligger i vores eksisterende bygninger, og vi er dedikeret i vores arbejde med bygningsmasser, hvor alt ikke kan defineres på forhånd og, hvor der indimellem skal ageres hurtigt og løsningsorienteret.

Hos GRUMMESGAARD&OHRT tilbyder vi også ekstern projektgranskning samt varetagelse af projekter der er gået i hårdknude, og hvor bygherre har brug for hjælp til at få projektet på sporet igen og komme i mål.

Vi har mere en 15 års erfaring indenfor byggeri og ledelse, og er begge uddannet bygningskonstruktører, som giver os den rette ballast til at håndtere og varetage byggeprocesser fra start til slut.

Hos GRUMMESGAARD&OHRT vægter vi den direkte kontakt højt, og bygherre er altid sikret den sammen kontaktperson og det samme team igennem hele processen.

GRUMMESGAARD&OHRT blev etableret i 2014 og ejes af Kristian Grummesgaard og Janne Ohrt Jensen.